Kunder och referenser

Mina kunder

Jag älskar verkligen att hjälpa mina kunder. Kan jag även dela mina kunders värderingar och vilja att hjälpa andra människor så blir uppdraget fyllt av harmoni och glädje för mig.  

SOS Alarm

Praktikertjänst

WorkforYou

Ledningssystematik

Scandic Täby

Täby Friskola

Rebo & Stappe

Vattenfall

Tumba Hälsocenter

Goldfish Design

”Det här vara den bästa hjälp jag fått i dessa sammanhang, betydligt bättre än Previa.”

                            Enskild vägledning, Praktikertjänst

   

”Gå på hennes workshops i planering! Det är dom som hjälpt mig att komma dit jag är idag med mitt företag.”

                                        Pernilla, deltagare på workshop i planering

   

”Jag skulle vilja tacka dig en gång till. Tusen tack för att du introducerade mig till din kontakt så jag fick en praktikplats.”

                             Aleksandra, deltagare på workshop i planering

 

”Inger har hjälpt oss med att språkgranska, textredigerat och korrekturläst våra styrande dokument inom risk och säkerhet.

Detta har gjort att vi har kunnat kvalitetsgranska dessa dokument på ett helt annat sätt än vad vi själva har kunnat göra.

Inger har genomfört sitt uppdrag på ett proffsigt och lojalt sätt med en otrolig förmåga att få till en röd tråd genom texterna.

Jag kan varmt rekommendera Inger.”

                                Ulf Andersson, Chef Säkerhet SOS Alarm Sverige AB

   

”Inger är mycket noggrann och strävar hela tiden efter att hålla en hög kvalitet i sina leveranser. Hon är också mån om att leverera enligt överenskommen tidplan. Om Inger upptäcker fler saker som behöver justeras meddelar hon uppdragsgivaren istället för att låta det vara. Inger är mycket pålitlig och dessutom trevlig att arbeta med!”

                               Ulrika Malm,  Chef Intern Kommunikation SOS Alarm Sverige AB

   

”SOS Alarm har vid flera tillfällen avropat Inger Holegård och hennes bolag Pingh Management. Detta har bland annat skett vid hjälp med att strukturera upp ledningssystem och dess processer, uppdatera styrande dokument samt mallar. Inger arbetar noggrant med detaljer och levererar vid utsatt tidpunkt. Hennes språkliga kunskaper kommer väl till pass vid dessa arbeten.”

                              Richard Korning, Förhandlingschef HR SOS Alarm Sverige AB

 

 

”Under min tid på SOS Alarm som utbildningsproducent fick vi hjälp av Inger. Vi var fyra producenter som hade producerat en stor mängd webbutbildningar under några år – allt från ax till limpa. Vi fick våra utbildningar genomgångna så att de blev mer språkligt korrekta och enhetliga i uttryck. Inger såg också till att bilder och text överensstämde i de olika utbildningarna. På köpet fick vi skrivregler för hela företaget vilket behövdes eftersom olika delar av företaget gick efter mer eller mindre egna skrivregler.”

                           Per-Olof Enetoft, Utbildningsproducent SOS Alarm Sverige AB 

 

Pingh Management AB - Telefon: +46 735 70 67 25
E-mail: inger@pingh.se - Postadress: Körsbärsvägen 4A, 146 48 Tullinge
Organisationsnummer: 556735-5432