Workshop i stresshantering

Workshop

Workshop i grundläggande stresshantering med fokus på hur vi proaktivt kan arbeta för att undvika att hamna i sjukskrivning

Vad skulle det innebära för dig om du kunde slippa bli sjukskriven? Om du visste hur du skulle göra för att behålla din styrka, din kreativitet och glädje i att vara aktiv? Om du så fort du märkte att du blev stressad, tappade fokus och börjad glömma saker, visste hur du skulle göra för att orka mer och må bättre igen?

Vi är alla olika och blir stressade av olika saker. Vill du lära dig att hantera din egen dagliga stress? Vill du veta vad som stressar dig? Då ska du komma på denna workshop där du lär dig grundläggande stresshantering så att du kan förebygga din egen stress.

Mitt mål med workshopen är att hjälpa dig att hjälpa dig själv att slippa bli sjukskriven.

 

Under workshopen kommer du att

  • samtala om olika typer av stress och olika sätt att reagera på stress.
  • göra egna reflektioner över vad som stressar dig? Vad är stress? Vi samtalar och delar med oss av tankar, livssituationer och erfarenheter.
  • se på ditt eget livsläge, reflektera över den egna situationen och vad det är som stressar just dig.
  • samtala om hur du kan förebygga din stress?
    Vi samtalar om olika sätt att hantera stress i vardagen. Vi provar olika stresshanterare och samtalar om våra upplevelser av dem. Du kommer att få med dina egna verktyg och övningar att göra hemma för att hantera din vardagsstress.
  • göra egen reflektion. Vad behöver jag?
  • Välja en eller flera egna övningar att göra hemma.

Pingh Management AB - Telefon: +46 735 70 67 25
E-mail: inger@pingh.se - Postadress: Körsbärsvägen 4A, 146 48 Tullinge
Organisationsnummer: 556735-5432