Som anställd, småföretagare eller privatperson erbjuder jag dig hjälp att få ordning och reda på tillvaron, både i din arbetssituation och i din personliga situation. Välkommen att höra av dig för offert!

Skapa ditt drömliv!

Exempel på workshops:

 

Skapa ditt drömliv!

 

Enskild planering

 

 

Vi fokuserar enbart på dig och dina drömmar och ser till att du vet hur du ska komma till ditt stora mål. Du kommer igång med din planering och du får en djupare förståelse för hur du i praktiken ska göra för att verkligen nå dit du vill.

Du kanske redan är eller vill bli företagare. Kanske har du kämpat med ditt företag en tid och har livet fullt av lappar och har tappat både fart och fokus. Eller du kanske vet vad du ska göra men inte riktigt i vilken ordning eller när och hur?

Den här workshopen kan också passa dig som privatperson som vill vara säker på att det är du själv som styr vart du ska i ditt liv.

Jag har så många lappar!

Jag har så många lappar!
Grundläggande planering i grupp

Det här är planering i grupp för småföretagare där du lär dig varför du planerar och får tips och mallar. Du får hjälp att överblicka din situation och får en förståelse för hur du ska komma vidare. Du kommer igång med din planering och får hjälp med hur du ska få planeringen att fungera så att du går från din situation med kom-i-håg-lappar till att istället faktiskt få något gjort varje dag.

Gruppen inspireras och lär av varandra.

Hur var det nu jag hade tänkt?
Planering i grupp fördjupning

Det här är planering i grupp för småföretagare där vi fortsätter med din planering och ser till att du verkligen prioriterar rätt och får med alla detaljer som behövs för att det du vill ska ske verkligen händer.

Pingh Management AB - Telefon: +46 735 70 67 25
E-mail: inger@pingh.se - Postadress: Körsbärsvägen 4A, 146 48 Tullinge
Organisationsnummer: 556735-5432