november, 2020

03nov18:3021:30Föreläsning via Zoom - Hållbar hälsa med Gong, vibrationer och självmedkänsla

Mer

Detaljer

Arr: Feel the vibes, Edis, Pingh Management

Föreläsning och workshop med dig själv i fokus. Mattias berättar om Gong och låter dig slappna av i ett Gong-bad. Gunilla och Inger talar om hur viktigt det är med din egen inställning till din hälsa och hur du kan påverka den. Både genom kost- och kroppsmedvetenhet, träning och självmedkänsla. De delar alla tre med sig av sina kunskaper och du får prova både Gong, vibrationsträning och andra rörelser för att öka din kroppskännedom.

Bokas via bokningslänk nedan

Kostnad: 190kr

Feel The Vibes

Under eventet får du veta mer om hur ljud och vibrationer från klangskålar och Gong kan hjälpa dig att slappna av på djupet! Du får vara med om ett längre Gong-bad där du bara ligger ner och vilar och låter dig få avslappning. Det är 100 % återhämtning och 0 % prestation!

Mattias är utbildad Gongmästare och MEM-Gong Yogalärare på sitt företag Feel The Vibes. Han vill sprida Gongens välgörande ljud och vibrationer till alla och gör det genom att hålla regelbundna Gong-avslappningar och workshops. Ljudets vågor påverkar sinnet så man kan hamna i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket stillar tankarna. Detta tillsammans med Gongens vibrationer, som går in i kroppen, hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress.

Efter ett Gong-pass känner man sig ofta avslappnad och kan ta tag i saker med ny energi!

Läs mer på: www.feelthevibes.se

 Edis

Under eventet kommer Gunilla att berätta om hur vi kan ta kommandot över hälsan och hur hon själv blev frisk utan evidens.

Gunilla Andersson har efter över 30 år med kronisk smärta hittat den alternativa vägen till ett friskare liv. Med hjälp av vibrationsträning kunde hon efter bara 3 månader sluta helt med sin medicinering.

Gunilla Andersson är undersköterska, Power Plate-instruktör, Postnatal instruktör, matrådgivare och klassisk homeopat.

Idag driver hon en studio med vibrationsträning, yoga, kurser i mat & vikt i balans och hon ger också konsultationer i klassisk homeopati. Hon arbetar för att fler ska hitta ett skonsamt, biverkningsfritt, miljövänligt och hållbart förhållningssätt till hälsan.

Hon önskar att vi skapar oss balans inifrån och ut.

Läs mer på www.edisibalans.se

Pingh

Under eventet kommer du få höra Inger berätta om hur vi kan förebygga vår vardagsstress så vi slipper bli utmattade. Det blir både storytelling och prova-på-övningar.

Inger Holegård har själv varit utmattad och utbildat sig för att både bli och förbli frisk. Hon är gestaltpraktiker med en rad olika utbildningar som alla handlar om att vara nyfiket utforskande av oss själva och våra kroppsliga reaktioner och förstå oss själva bättre. Hon arbetar med att hjälpa människor att förebygga stress i vardagen och för att minska antalet sjukskrivningar.

Inger vill ge oss möjligheten att hjälpa oss själva, med en grund som kan användas i alla situationer som på ett möte, i tunnelbanan eller i kön till kassan. När vi känner våra kroppar och är öppna för att lära oss mer om oss själva kan vi också öka vår självmedkänsla. Då har vi möjlighet att för alltid klara av att hantera vår inre stress.

Läs mer på www.pingh.se

Tid

(Tisdag) 18:30 - 21:30

Plats

Edis eller via Zoom

Larsbodavägen 46 nb, Farsta

X
X