januari, 2021

30jan10:0016:30Utveckla din självmedkänsla

Mer

Detaljer

Det här är för dig som vill utveckla din medvetenhet och självmedkänsla


Varmt välkommen till denna workshop där du tillsammans med deltagarna i gruppen får vara nyfiket utforskande på dig själv, dina tankar, känslor och upplevelser. Vi delar med oss av våra reflektioner och ger oss själva möjligheten att låta en upplevelse bli en erfarenhet och en erfarenhet bli en insikt. Det är när vi lyssnar och endast lyssnar vi förstår mest.
OBS! Workshopen inleds med ett gruppmöte via Zoom den 26/1 kl 18-20.

Inledande zoom-möte, workshop + bok
Vi möts först en kväll under 1,5 – 2 timmar på Zoom där vi lär känna varandra en aning och då får vi vårt första tema att fundera kring. Under lördagen har vi en workshop där vi fortsätter i olika övningar att utveckla vår förståelse för oss själva och varandra. Du får verktyg du direkt kan använda för att hantera det som eventuellt ger dig stressreaktioner i onödan. I priset ingår boken Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja, som Inger är författare till.
Inger som leder workshopen är idag gestaltpraktiker efter att ha utbildat sig frisk från sin utmattning. Idag hjälper hon andra att slippa hamna i stressrelaterade sjukskrivningar. Hon brinner för att hjälpa människor att hantera livet som nuförtiden ofta stressar oss mer och mer av olika anledningar.
Tid: 26/1 kl 18.00-20.00 ca samt den 30/1 kl. 10.00-16.30.
Plats: Armfeltsgatan 23. 115 34 Stockholm. Vi tar hänsyn till att vi behöver hålla avstånd. Lokalen rymmer vanligtvis ca 16 personer och vi tar nu max in 10 deltagare.
Pris: 2495kr. 
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person.
Kaffe/te/frukt finns i lokalen. Lunch äter vi på närliggande restauranger, alternativt om man vill ha med sig så går det att värma i pentryt.

Tid

(Lördag) 10:00 - 16:30

Plats

Yogamottagningen

Armfeltsgatan 23

X
X